lauantai 17. syyskuuta 2016

Uusia kokemuksia

Pennut kehittyvät hurjaa vauhtia. Joka päivä touhutaan enemmän ja enemmän. Pennut painivat ja murisevat keskenään, ja tietysti kiusaavat äitiään. Vesikupissakin ovat kaikki jo ehtineet käydä läträämässä. Tyttö on selvästi veljiään vilkkaampi tässä vaiheessa. Videopätkässäkin tyttö kiusaa Teteä ja pojat syövät.


Pennut saivat tänään maistaa jauhelihaa. Kylläpä maistui kaikille. Tosin eipä ollut kyllä Yegonkaan kanssa mitään vaikeuksia. Toista oli aikoinaan parson-pentujen kanssa, joita sai oikeasti houkutella syömään. Niille olisi vain maito maistunut.


Yego on pari kertaa käynyt pentuaitauksessa, kun ei vaan ole enää pystynyt olemaan ulkopuolella. Pentuja ei ole haitannut, vaan ovat iloisesti käyneet tutustumassa isoveljeen. Myöskään imuri ei pelottanut, sitäkin käytiin vaan uteliaina katsomassa.

Teten ja Robin kanssa käytiin tänään taas sienestämässä. Tällä kertaa saalis jäi edellistä pienemmäksi. Vaikka taitaahan noita sieniä jo kohta olla riittävästi omiksi tarpeiksi. Vanha herra Robi oli aika hulivili tuulella, veteli hirveitä spurtteja metsässä ja haastoi Teteä mukaan.